tiistai 12. elokuuta 2014

Pellonkorjuu.fi

Pellon perinteinen, joka kolmas vuosi pidettävä, maaseutunäyttely järjestettiin jälleen 9.-10.8.2014. Maaseutunäyttely uudistui ja se sai myös uuden nimen, graafisen ilmeen, omat internet- ja facebook sivut. Näyttelyjärjestelyjä on voinut seurata pitkin vuotta osoitteessa pellonkorjuu.fi tai sen facebook sivuilta.

Tapahtuma oli kaikin puolin menestys. Sunnuntaina Pellossa sää oli pientä sadekuuroa lukuunottamatta pilvipoutainen. Naapurikunnissa olleet saderintamat pysyvämpine sateineen varmasti vaikuttivat tapahtuman kävijämäärään. Ulkoilmatapahtumalle sää on aina mahdollisuus, mutta myös riski.

Vierailin itse tapahtumassa lauantaina. Tuolloin iloisia vieraita ja näytteilleasettajia oli vaikka kuinka paljon. Erityisen ilahtunut olin made in Pello osastosta, jonne todelliset kädentaitajat olivat järjestäneet Pellossa valmistettavia upeita tuotteita myyntiin. Koko joukko kansanedustajia ja muuta poliittista johtoa oli myös saapunut Pelloon. Tapahtumassa ihmiset tapasivat toisiaan ja vaihtoivat kuulumisia sekä ajatuksia. Vieraissa ja iloisissa ilmeissä tapahtuman arvo juuri piileekin, ja Pellonkorjuu.fi tullaan varmasti järjestämään 3 vuoden kuluttua uudelleen.

Lauantaina uutuutena järjestettiin uudistuneella Pellon Ponnen urheilutalolla tapahtuma, jonka esiintyjiä yhdisti vahva side Pelloon. Lavalle nousivat Kauko Röyhkä, Eini, Tarja Ylitalo, Volgograd, Timo Pistooli & Talonpoika Lalli. Ponnen talolla on entuudestaan legendaarinen maine huippuartistien esiintymispaikkana ja tätä spirittiä haluttiin herätellä uudelleen henkiin. Tämäkin saa varmasti jatkoa tulevaisuudessa.

Omasta puolesta haluan kiittää kaikkia vieraita, näytteilleasettajia, yhteistyökumppaneita sekä järjestäjiä erinomaisesta tapahtumasta. Tervetuloa maaseutunäyttelyyn jälleen 3 vuoden kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti